Ervaringen

Mijn klachten had ik best graag willen overslaan, maar dat ik hierdoor de inzichten, kwaliteiten en lessen van Steven van Rijn heb mogen ontdekken is goud waard voor de rest van mijn leven, ben hem erg dankbaar.

Ontzettend leerzaam, hele fijne zorgvuldige en betrouwbare therapeut die met je meevoelt in plaats van meedenkt en hierdoor erg goed aanvoelt waar je behoefte aan hebt, ben erg onder de indruk van zijn kwaliteiten, kennis en inzicht in wie hij voor zich heeft.

Omdat hij echt goed is. Ik heb ook andere fysio’s gehad en ben erg kritisch. Steven doet alles perfect en dat waardeer ik; uitleg, behandeling en contact. 

Ik vond dit een van de beste behandelingen die ik ooit gehad heb. Steven nam me enorm serieus en luisterde heel goed. Tegelijk hield hij goed in de gaten wat ik van hem kon leren en hoe oefeningen konden aansluiten bij wat ik inbracht. Loslaten doe je zo is het thema van de behandeling, en de basisgedachte is dat lichaam, emoties en gevoelens onlosmakelijk verbonden zijn en dat vastlopende emoties tot last zijn - en helemaal niet zo moeilijk zijn los te laten. Steven gebruikt de Sedona methode die in NL niet zo wijdverbreid is en dat is jammer, want het werkt heel goed. Wat ik ook fijn vond is dat Steven stevig met beide benen op de grond staat, heel menselijk (niet zweverig) en gelukkig met heel veel gevoel voor humor. Ik voelde me altijd opgeknapt, lichter, blijer en vrijer na de sessie. Meestal op vrijdagmiddag en dan was het meteen een heel goed begin van het weekend.

sensefullness-logo

Grebbeberglaan 15

3527 VX Utrecht

Routebeschrijving

Privacy & Cookies

Email:

mailen[at]sensefullness.nl