LESSEN

Elke les begint met een kort gesprek. Hoe het met je gaat, wat je hebt gehad aan de voorgaande les en wat je vraag is voor vandaag. Op basis van wat je vertelt en wat ik zie, hoor en voel, gaan we aan het werk. Tijdens de les sta je, zit je op de stoel of lig je op de behandelbank. Je hoeft geen kleren uit te trekken, hooguit je schoenen.

Les in de praktijk

in-de-praktijk-sensefullness

Een les duurt 50 minuten. Lessen van 25 minuten zijn ook mogelijk.

De lessen vinden plaats in mijn praktijkruimte in het gebouw De Pionier in Utrecht. Vanaf de ingang naar rechts is een wachtruimte met een grote tafel. Ik kom je op de afgesproken tijd ophalen.

Online lessen

online-lessen-sensefullness

Een online les duurt 50, 25 of 15 minuten.

De lessen vinden plaats via bellen of beeldbellen met een beveiligde verbinding.  Ben je eenmaal bekend met Sensefullness, dan kan soms een les van 15 minuten al genoeg zijn. Sensefullness kan heel snel werken.  

 

Lessen in het bos

lessen-in-het-bos-sensefullness

Een les in het bos duurt 50 minuten.

Tijdens wandelen wordt ons hoofd als vanzelf leger. Je komt nog makkelijker bij je vrije zelf. We lopen door de duingebieden bij Soest. We starten op de parkeerplaats aan het eind van het weggetje bij Soesterbergsestraat 133 te Soest. Afhalen van station Soest Zuid behoord tot de mogelijkheden.

LET OP: Wil je een afspraak maken voor een wandelles? Geef dit dan bij het plannen duidelijk aan.

sensefullness-logo

Grebbeberglaan 15

3527 VX Utrecht

Routebeschrijving

Privacy & Cookies

Email:

mailen[at]sensefullness.nl