OVER MIJ

over-mij-steven

Mijn naam is Steven van Rijn. Toen ik in 1988 begon als fysiotherapeut wilde ik mensen beter maken. Inmiddels weet ik dat ik je niet beter kan maken. Maar ik kan je wel degelijk hélpen je beter te voelen. In al die jaren heb ik me niet alleen ontwikkeld als therapeut, maar ook als mens. Ik ben dichter en dichter bij mijn eigen vrijheid en geluk komen te staan en groei daarin nog steeds. Dat gun ik jou ook en iedereen in deze wereld. Ik noem het zelfs mijn missie!

Hoe kan ik jou helpen?

Op het levenspad komt iedereen hobbels tegen. Ik help je om ze niet als problemen te zien, maar als richtingaanwijzers. Ze wijzen je de plaatsen waar je nog niet vrij bent. Hoe meer je je laat meenemen in de stroom van het leven, hoe gemakkelijker het wordt. Zo kom je vanzelf waar je moet zijn.

"Ik werk met gevoel en dat werkt goed."

Graag help ik jou verder

Als therapeut heb ik meer dan dertig jaar  met heel veel mensen gewerkt met uiteenlopende problemen en klachten. Daarnaast ben ik in die tijd ook als mens steeds op zoek geweest naar de essentie van het leven. Al doende ben ik in beide processen steeds meer overeenkomsten en patronen gaan herkennen.  Tot mijn grote verrassing kwamen al deze ontdekkingen samen in het woord  SENSE toen ik dit woord op internet opzocht. Verwonderd en enthousiast was vijftien minuten later Sensefullness geboren: de essentie van een tocht van ruim dertig jaar in 9 basis principes.

Tot en met 2020  was ik mede-eigenaar van een fysiotherapiepraktijk en werkte ik ook als psychosomatisch fysiotherapeut. Inmiddels leg ik me helemaal toe op Sensefullness en Loslatendoejezo. Dat is hoe ik mijn steentje bijdraag aan een betere wereld. Met mijn twee voeten stevig op de grond vaar ik op mijn gevoel. Graag help ik ook jóu zo nodig een stukje verder op weg. Hopelijk komen wij elkaar binnenkort tegen.

   Steven van Rijn

Mijn opleidingen:

  • Sinds 2020 student bij Bentinho Massaro
  • De Sedonamethode, Coach level 2
  • Craniosacraal therapeut, afgestudeerd in 2005
  • Docent spirituele therapie 1998
  • Spirituele therapie, afgestudeerd in 1995
  • Fysiotherapie, afgestudeerd in 1988
sensefullness-logo

Grebbeberglaan 15

3527 VX Utrecht

Routebeschrijving

Privacy & Cookies

Email:

mailen[at]sensefullness.nl