TARIEVEN

Tarieven

  • Sessie van 50 minuten: €92,00
  • Sessie van 25 minuten: €48,00  (is alleen te boeken na overleg)
  • Sessie van 15 minuten: €28.00  (is alleen te boeken na overleg)

Betaling

De praktijk- en wandellessen betaal je aan het eind van de les per pin of contant. De rekening ontvang je aan het eind van de les per e-mail. Een online les betaal je bij het boeken.

Vergoeding

Afhankelijk van de inhoud van de sessie wordt deze gedeclareerd als craniosacraaltherapie, fysiotherapie of coaching.  Ik heb geen contracten met verzekeraars.  Jij betaald de behandeling en kan eventueel de rekening indienen bij je verzekering.

Craniosacraal therapie  (vrij van BTW)

Mogelijk kunnen de sessies craniosacraaltherapie vergoed worden vanuit je aanvullende verzekering. De vergoeding is afhankelijk van de verzekeraar en aanvullende pakket. Ik ben aangesloten bij het register VBAG en de koepelorganisatie  RBCZ.

Fysiotherapie ( vrij van BTW)

In bepaalde gevallen kan je sessie als fysiotherapie gedeclareerd worden. Neem contact met me op als je hier meer over wilt weten.

De eventuele vergoeding voor fysiotherapie is afhankelijk van je aanvullende verzekering. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging   KNGF  en  het register KRF.

Aangezien ik bewust geen contracten heb met verzekeraars kan het zijn dat maar een deel van de behandeling vergoed wordt. 

Coaching

Heb je een eigen bedrijf dan kan facturering als coaching gewenst zijn.  Bij facturering als coaching worden bovenstaande tarieven verhoogd met 21% BTW*.  

Bedrijven

Tarieven en voorwaarden op aanvraag.

Afmelden

Als je korter dan 24 uur van tevoren afzegt, wordt de les wel in rekening gebracht. Dit geldt ook bij overmacht, hoe oneerlijk het ook voelt.

*BTWnummer van de praktijk:NL001548934B22  

sensefullness-logo

Grebbeberglaan 15

3527 VX Utrecht

Routebeschrijving

Privacy & Cookies

Email:

mailen[at]sensefullness.nl