WORKSHOP:

BE MOVED, BE FREE

Een workshop over de kunst van loslaten en bewegen naar vrijheid.

“Je bent al vrij.” Mooi statement. En nog waar ook. Maar ervaar je dat ook zo? Of heb je fysieke, mentale of emotionele klachten, draai je vaak in dezelfde rondjes, en herhaal je onbewust oude patronen en overtuigingen? Als jij uit deze tredmolen wilt stappen en weer met gemak, vrijheid en plezier wilt leven, doe dan mee met deze transformerende workshop. Beweeg voorbij je beperkingen en laat los wat je niet langer dient.

Wat ga je doen?

In deze workshop ga je spelen met twee buitengewoon transformerende methodes, namelijk NeuroMovement en Sensefullness.

NeuroMovement is een zachte bewegingsmethode die gebaseerd is op neuroplasticiteit, het vermogen van je brein om zich te veranderen. Rustige, zachte en subtiele bewegingen kunnen je brein een boost geven en je manier van bewegen compleet reorganiseren. En dat transformeert gek genoeg tegelijk ook je denken en voelen. Met NeuroMovement kun je heel direct ervaren hoe je van het onmogelijke naar het mogelijke beweegt!

Sensefullness is een levensschool die uitgaat van 9 basisprincipes. Die brengen je terug bij je vrije zelf en helpen je je aangepaste zelf te leren kennen en de nadelen ervan te ontmantelen. Zo kunnen je klachten en problemen oplossen. Zodat je weer vrijer en gelukkiger kan leven. Go out of your mind, come to your senses!

Wie gaan je begeleiden naar meer vrijheid?

Judith Simon is specialist in NeuroMovement en heeft haar eigen praktijk in Renkum bij Wageningen waar zij kinderen met handicaps, volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel en volwassenen met pijn- en bewegingsklachten weer voorbij hun beperking leert bewegen. Behalve in Nederland wordt Judith ook veel gevraagd voor haar kennis en kunde in het buitenland. Judith is een warme, vrolijke en fijngevoelige vakvrouw die je bijzonder snel naar een nieuw level kan helpen bewegen. Haar motto is: ‘Be moved by the power of gentle.’

Steven van Rijn is initiator, oprichter en eigenaar van Sensefullness in Utrecht. Hij ontwikkelde deze school op basis van zijn ervaring als psychosomatisch fysiotherapeut, craniosacraal therapeut en coach in de Sedona methode met volwassenen met fysieke, emotionele en mentale klachten of diepe trauma’s.  Steven heeft een lange staat van dienst en krijgt patiënten verwezen uit het hele land voor zijn kwaliteiten en doeltreffende werkwijze. Steven is een vrolijke en sensitieve specialist die afgelopen jaren steeds dichter bij zijn eigen vrijheid en geluk is komen te staan. Hij gunt dat iedereen in de wereld en noemt dat zelfs zijn missie.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin in die vrijheid?

Geef je dan nu snel op, er is maar plaats voor 10 deelnemers.

sensefullness-logo

Grebbeberglaan 15

3527 VX Utrecht

Routebeschrijving

Privacy & Cookies

Email:

mailen[at]sensefullness.nl