GROEPEN

groepen-sensefullness-aanbod

Huiskameravonden:

Kom naar de Zoom-huiskameravond om op ongedwongen wijze een uurtje te oefenen  en spelen met Loslaten.

Loslaten is in zich zelf simpel. Toch is het niet altijd makkelijk om het je eigen te maken of het toe te passen. Daarom ben ik met deze avonden gestart. Met mijn hulp en de kracht van de groep is het een stuk eenvoudiger.

Je kan een vraag stellen door je Zoom-hand op te steken of door in de chat te schrijven. Vervolgens gebruiken we die vraag voor uitleg of als oefening voor alle deelnemers. Als er geen vragen zijn nemen we een algemeen thema als uitgangspunt.  

Voor wie:

  • Voor iedereen die (beter) wil leren loslaten
  • Als je nu geen problemen ervaart kan je nog steeds het loslaten oefenen. Er is altijd wel iets waar  je vrijer in kan worden.
  • Als je nu wel problemen ervaart kan het je helpen om los te laten en je vrijer te voelen. Het is goed om je te realiseren dat de huiskameravond je  weliswaar enorm kan  helpen, maar geen therapie is die ter plekke je probleem oplost.
  • Er is geen voorkennis nodig. De methode  is simpel. 
  • Als er vragen opkomen, kan je die gelijk stellen.
  • Wil je nu al meer informatie? Klik dan hier.

Praktisch

  • Dinsdagavonden van 19.00 tot 20.00 uur
  • Je boekt online, per keer dat je wilt deelnemen.
  • De kosten bedragen €10,-  te voldoen bij je online aanmelding.

 

Workshop: Be Moved, Be Free   

Een workshop over de kunst van loslaten en bewegen naar vrijheid.  In deze workshop ga je spelen met twee buitengewoon transformerende methodes, namelijk NeuroMovement en Sensefullness.

data volgen. Heb je intresse vul dan het contact formulier in. We nemen contact met je op als de data bekend  zijn

Sensefullness voor bestaande groepen

Heb je al een groep mensen bij elkaar en wil je een training, informatie-avond of webinar organiseren over Sensefullness of Loslatendoejezo? Je kan mij inhuren als leraar. Neem contact op om de mogelijkheden en de kosten te bespreken.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de  workshops en groepsactiviteiten van Sensefullness?  Meld je aan voor de nieuwsbrief via onderstaande knop.

sensefullness-logo

Grebbeberglaan 15

3527 VX Utrecht

Routebeschrijving

Privacy & Cookies

Email:

mailen[at]sensefullness.nl